"Den lille Juicefabrikkens mål er å drive en bedrift som tar vare på miljøet,
planeten og menneskene vi jobber med og for.
Som kunde skal du være trygg på at vi har tatt alle de ansvarsfulle valgene for deg!" 🙂

Gründer/eier
Gro Furset


Gro Furset startet den lille juicefabrikken januar 2015.

Hun er utdannet sykepleier og ernæringsterapeut. Kombinasjonen skulle vise seg å være vellykket da hun prøvde ut juicene på klienter da hun hadde ernærings klinikk og disse ble merkbart friskere.
Derav slagordet: Bedre helse til folket!

Produktutvalget er siden blitt utvidet med økologisk müsli, energikuler og morbær. Den lille Juicefabrikkens produkter finner du i dagligvarehandelen, bakeri, storkjøkken, hotell/restaurant,  gårdsbutikker, spesial- og helsekostbutikker.

Produktene er av høyeste kvalitet og er:
Hjemmelaget, RÅ, ubehandlet, kaldpresset, bærekraftig og ekte!
Alle produktene er FRI FOR gluten, sukker, melk og nøtter. Produktene er plantebasert og det tilstrebes økologisk og norske råvarer. De økologiske produktene er godkjent av Debio som er et kvalitetsmerke på økologiske produkter i Norge.

Matvarene er enzym og næringsrike. Den lille Juicefabrikken tilstreber et lavt innhold av varens naturlige sukkerinnhold slik at flere av produktene er godt egnet til personer med diabetes.

For å opprettholde juicens høye kvalitet, blir disse frosset ned rett etter pressing,da holder de seg ferskest! De naturlige vitaminer, mineraler og fordøyelsesenzymer bevares og går i dvale slik at juicen er den aller ferskeste og friskeste ved opptining!

Juicepressen som brukes er hydraulisk og kaldpresser ingrediensene. Dette bevarer næringsstoffene og kvaliteten aller best! Glassflaskene er blyfri og rene med lokk av stål.
Flaskene kan resirkuleres.

Vi ønsker å inspirere til en grønnere og helsefremmende hverdag 🙂