Checkout
Total:: 0,-

Login

Shopping Cart / 0 products

Your cart is empty

Not sure where to start?
See our new products
Checkout
Total: 0,-

Om oss

Den lille Juicefabrikken ble etablert i 2014 av sykepleier og ernæringsterapeut Gro Furset.

De siste 5 årene har det blitt forsket mye på mikrobiotaen vår og hvilken betydning de gode bakterier kan ha for hele kroppen. Hva de gode "arbeiderne" kan gjøre for kroppen når det gjelder tarm, hjerne og hudens ytre og generell helse, som eksempelvis opptak av næringsstoffer som vitaminer og mineraler. Hun har derfor utviklet en førsteklasses pre- og probiotika som hun selv savnet og som inneholder både pre- og probiotika, urter, ingefær og gurkemeie.
Nytt for 2022 er også en olje basert liten hudpleieserie med probiotika som er tilpasset huden, da huden vår består av millioner med bakterier. Det er derfor helt naturlig at hudpleie serien din også innehar pre- og probiotika for å være i harmoni med din hud. På verdensbasis, har dette nå  blitt mer og mer naturlig å tilføre huden. 
Huden er vårt største orgen og alt vi smører/sprayer på går direkte inn i blodbanen. Derfor brukes det kun naturlige, ville og økologiske ingredienser i Juicefabrikken.
Produktene fås kjøpt her i nettbutikken og i enkelte helskost -og spesial butikker. 

Vår 100% RÅ og førsteklasses juice lages kun på bestilling i større volum og leveres bla. til Michelin restauranter, events og private selskaper. Hvorfor hydraulisk presset juice?
På 1920 -tallet oppfant Dr. Norman Walker en hydraulisk juice presse hvor han kunne presse dråpene forsiktig ut av råvarene. Grunnen var at han ønsket å bevare den friske og autentiske smaken, de naturlige næringsstoffene og enzymene. Han presset og forsket på akkurat denne typen juice i et helsemessig perspektiv. 
Den lille Juicefabrikken presser etter denne metoden.
Produktene er godkjent av Debio.

Gro er svært opptatt av forebyggende helse og hva du selv kan bidra med i det daglige. 

Ta vare på deg selv!

xx Gro 💚 

 

Product has been added to shopping cart