Checkout
Total:: 0,-

Login

Shopping Cart / 0 products

Your cart is empty

Not sure where to start?
See our new products
Checkout
Total: 0,-

Om vår juice

100% RÅ, EKTE, HYDRAULISK & KALDPRESSET JUICE
Juicen kan brukes til juice meny og serveres bla. i Michelin restauranter, bryllup eller til ulike andre arrangementer.

Vår juice er 100% Rå , ekte og hydraulisk kaldpresset - Vi etterbehandler/pasteuriserer ikke vår juice, hverken med varme eller HPP/høytrykks behandling. Vår juice er et premium kvalitets produkt, som er svært eksklusiv og har en varighet på frys ca 18 mnd og opptint, 0-4 grader ca 5-14 dager. uåpnet.
Du kjenner det på smaken at vår juice er økologiske og ekte, da den har en svært rund og fremtredende smak av frukt & grønt. 

Juicen innehar naturlige vitaminer, mineraler og fordøyelses enzymer som finnes i rå frukt og grønt. 
De vannløselige fiberne bevares, dette finnes det mye av i blant annet epler.

Vi fryser ned juicen i glassflasker  -Hvorfor?

Fordi vi ønsker å levere deg den mest smakfulle, friskeste, ferskeste, sunneste og beste juicen!
En juice som er ekte på smak uten preg av plast eller annet i produktet.
I tillegg unngås matsvinn som er en av klodens "værstinger".

                                                                                                                                                                                                                                    Vi sender til hele Norge i egnet spesialtilpasset kasse bestående av 98% luft, som også kan resirkuleres, flat pakkes og destrueres! Vi tilstreber hva som er best for deg og miljøet så langt det lar seg gjøre!

Juicen sendes frossen fra oss og vil tine på vei til deg. Med postens Norgespakke/PostNord tar dette
normalt ca 1-5 dager. Vi anbefaler deg å hente kassen med én gang du får SMS med melding om ankomst din butikk/ postkontor.
Når esken ankommer, kan flaskene være helt eller delvis tint eller fremdeles være fryst. Er de fryst eller "sløsj", kan du legge de i frysen for videre oppbevaring. Er flaskene nylig tint, kan de også re-fryses. Ønsker du å ta en juice faste, anbefaler vi at du er forberedt og klar til å starte fasten når esken din ankommer, da juicen er fersk/upasteurisert og har kort holdbarhet. I kjøleskapstemperatur på 0-4 grader har grønnsaksjuicen en holdbarhet etter tining på 5 dg, de andre juicene en holdbarhet på ca 14 dg uåpnet.

Vår unike juice er selvsagt håndlaget og er et 100% ekte kvalitets produkt fra A-Å! Ingrediensene presses skånsomt og hydraulisk direkte fra 100% ren, rå frukt og grønt. Juicene våre produseres etter Norwalk metoden. Dr. Norman Walker oppfant denne unike pressen på 1920 -tallet. Han brukte store deler av sitt liv på å forske på 100% RÅ juice og dens smak og helseeffekt på kroppen for å leve et langt og friskt liv. Den lille Juicefabrikken presser langsomt etter denne metoden - for deg! 

Juicen  selges til deg både fryst og avkjølt.
Rett etter produksjon blir flaskene fryst ned, da går næringsstoffene i dvale. De ”våkner” til live igjen når flaskene tines og drikkes. Den eneste måten kroppen din kan få i seg den ferskeste juicen på uten at du lager den selv på en Norwalk juicer. Her bevares vitaminer, mineraler, de levende fordøyelses enzymer og gode bakterier, samt de vannløselige fibre best, og du drikker mest sannsynlig den mest næringsrike og potente juicen som finnes på markedet!

Store deler av prosessen gjøres manuelt og for hånd. Etikettering, vasking av innhold, tørking og tapping. Dette gjør vi for at ingrediensene skal bli behandlet så skånsomt som mulig hele veien, slik at mest mulig av næringsinnholdet bevares frem til de drikkes av deg. Vi foretrekker økologiske ingredienser og 3 av juicene er 100% øko sertifisert av Debio.

Det er viktig at juicene hele tiden holdes kalde, 0-4 grader, da de er 100% rå, ferske og upasteurisert. Vi tester våre produkter regelmessig hos Synlab, da det stilles store hygieniske krav ved 100% rå, upasteurisert mat og drikke. Vi tilsetter ikke noe i juicene og pasteuriserer/varmebehandler eller kaldpasteurisert/HPP/trykkbehandler ikke da juicen noe som gjøres i masseprodusert juice. Da mistes flere av de viktige helse egenskapene og sist men ikke minst: Den gode smaken!

Vi gjør oppmerksom på at innholdet i flasken kan dele seg, da  juicen er helt rå og naturlig - Rist godt og drikk!

 

——————————————————————————————————————————————————

 

 ENERGI - VITALITET - INDRE OG YTRE SKJØNNHET, BEDRET HELSE & NYTELSE!

 

Product has been added to shopping cart