Fast frakt 99,-
Vi sender mandager og tirsdager før kl 12:00
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-
Fast frakt 99,- | Vi sender mandager og tirsdager før kl 12:00

Om oss

Gro Furset er gründer av Den lille Juicefabrikken. Den lille fabrikken startet i 2014 da hun så et "hull" i markedet hvor hun ønsket å lage en 100% rå, sunn, ekte og håndlaget gourmet juice, -en motsats til hva du finner i kiosk og butikk. Juicen selges til Michelin restauranter og private. Hun lager også en gourmet variant av pre- og probiotika som innehar "alt". Dette er ikke en juice, men er en fermentert urtedrikk med konkrete bakteriestammer da flere av disse har forsvunnet fra markedet, noe som igjen gjør flere av oss syke med store utfordringer. Svært mange har fått hjelp av flasken til nå og kjøper den regelmessig.

Gro har jobbet med mat og drikke fra hun var 14 år og har gründet flere spis- og overnattingssteder.
Hun er utdannet sykepleier og ernæringsterapeut.

Hvorfor hydraulisk presset juice?
På 1920 -tallet oppfant Dr. Norman Walker en hydraulisk juice presse hvor han kunne presse dråpene forsiktig ut av råvarene. Grunnen var at han ønsket å bevare den friske og autentiske smaken, de naturlige næringsstoffene og enzymene. Han presset og forsket på akkurat denne typen juice i et helsemessig perspektiv. Resten av sitt liv viet han seg til dette arbeidet, og Norwalk juicere lever ennå den dag i dag. Den lille Juicefabrikken presser etter denne metoden, både egne juicer og på bestilling. Da vi har stor tro på at disse også kan være med på å styrke/bedre helsen og også immunforsvaret.
  
Vi tilstreber lokale og norske råvarer i sesong.

Håper det smaker og gjør deg godt!

Klem, Gro 💚 

 

Produktet du valgte er lagt i handlekurven