Handlekurv


Handlekurven er tom

Sum total

0,-

Inkl.mva - ekslusiv frakt

Fast frakt 99,- Vi sender mandager og tirsdager før kl 12:00

Om oss

Bakgrunn: Hvorfor lager vi vår spesielle juice og produkter?

Mange ernæringseksperter mener at masse produsert juice ikke er spesielt sunt, men er som en brus uten "bobler" og man sitter igjen med sukkeret. Har du lurt på hvorfor de mener dette? Når det gjelder juice du får kjøpt i butikk/kiosk, er denne pasteurisert. Det betyr at den er varmebehandlet. Når en juice varmebehandles forsvinner næringsstoffene og da spesielt vitaminer og C- vitaminer, som igjen tåler dårlig varme. En annen type juice som sies å være rå og står i hyllene i butikk/kiosk beholder de naturlige næringsstoffene i maksimalt 5-7 dager om de er hydraulisk kaldpresset. Denne type juicen er kaldpasteurisert/HPP behandlet noe som er en høytrykks konservering hvor hylle og holdbarheten økes på juicen til ca 40 - 60 dager ofte ennå lenger. I tillegg mener mange at man også mister fordøyeses enzymene som er bra for tarmhelsen.

Vår juice er den eneste i Norge av sitt slag og vi kaller den for "helsejuice". Hvorfor? Vi lyn-fryser juicen vår slik at de naturlige vitaminer, mineraler og fordøyelses enzymer går i dvale. Når flaskene tines, våkner næringsstoffene til "live" igjen og kroppen din kan dra nytte av disse. Vi bruker glassflasker, da vi ikke ønsker at oljebaserte plastprodukter som lekker eller setter smak på vårt naturlige og ekte produkt. Vi lyn-fryser på vår helt spesielle måte, da dette virker som en smaksforsterker, da juicen får en helt annen konsistens og aroma. Juicen serveres også som juice meny i Michelin restauranter. Vår juice er fra naturlige og økologiske råvarer og flere av flaskene er godkjent av Debio.

Hvorfor hydraulisk presset juice?
På 1920 -tallet oppfant Dr. Norman Walker en hydraulisk juice presse hvor han kunne presse dråpene forsiktig ut av råvarene. Grunnen var at han ønsket å bevare den friske og autentiske smaken, de naturlige næringsstoffene og enzymene. Han presset og forsket på akkurat denne typen juice for helsa og i et helsemessig perspektiv. Resten av sitt liv viet han seg til dette arbeidet, og Norwalk juicere lever ennå den dag i dag. Den lille Juicefabrikken presser etter hans metode, både egne juicer og på bestilling. Da vi har stor tro på at disse kan være med på å styrke/bedre helsen og immunforsvaret.

Som sykepleier og ernæringsterapeut, er jeg opptatt av sunn, ekte mat og drikke laget fra bunnen av i små serier og jeg er svært fasinert av hva plantebasert mat og drikke kan gjøre med kroppen.
Jeg startet med juice da jeg ønsket å lage en helt naturlig, ekte og smakfull juice uten noen form for pasteurisering eller tilsetningsstoffer, en motsats til det som allerede finnes i kiosk og dagligvare.
   

Den lille Juicefabrikken har utvidet sortimentet etterhvert. All maten som lages er allergivennlig og går under betegnelsen plantebasert/vegansk mat og drikke. Den er også allergi vennlig og inneholder ikke nøtter, gluten, melk, egg og er naturlig søtet. 
Vi lager produkter fra førsteklasses råvarer og kvalitet, som skal være bra for helsa!
Vi tilstreber lokale og norske råvarer i sesong.

Vi håper det smaker for både deg og kroppen din!

Klem, Gro 💚