Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-

Om oss

Gro Furset er gründer av Den lille Juicefabrikken, som startet i 2014. Hun ønsket å lage en 100% rå, naturlig og ekte premium juice. Juicen selges til Michelin restauranter, bryllup og events. Hun lager også en førsteklasses  pre- og probiotika som innehar "alt". Dette er ikke en juice, men er en fermentert urtedrikk med gurkemeie og ingefær og bakteriestammer, da flere av disse har forsvunnet fra markedet. Dette igjen gjør flere av oss syke og kan gi oss store utfordringer. Svært mange har fått hjelp av flasken til nå og kjøper den regelmessig.

Gro har jobbet med ren mat og drikke fra hun var 14 år og er utdannet sykepleier og ernæringsterapeut.

Hvorfor hydraulisk presset juice?
På 1920 -tallet oppfant Dr. Norman Walker en hydraulisk juice presse hvor han kunne presse dråpene forsiktig ut av råvarene. Grunnen var at han ønsket å bevare den friske og autentiske smaken, de naturlige næringsstoffene og enzymene. Han presset og forsket på akkurat denne typen juice i et helsemessig perspektiv. Resten av sitt liv viet han seg til dette arbeidet, og Norwalk juicere lever ennå den dag i dag. Den lille Juicefabrikken presser etter denne metoden på bestilling. 
  
Vi tilstreber økologiske, lokale og norske råvarer i sesong.

Håper det smaker og gjør deg godt!

Klem, Gro 💚 

 

Produktet du valgte er lagt i handlekurven